Denumirea proiectului – HRANA VIEȚII – GENUVL, Beneficiar de ajutor de minimis prin intermediul proiectului“Viitor PLUS - antreprenori pentru dezvoltare!”, proiect POCU/82/3/7/105717 , cofinanțat din FSE prin POCU 2014-2020.

Proiectul a început în data de 15 iulie 2019.

Valoarea totala a proiectului este de 145.888 lei. Prima tranșă a fost de 75%, în valoare de 109.416. O tranșă finală reprezentând diferența până la valoarea totală a ajutorului de minimis, după ce beneficiarul ajutorului de minimis face dovada că a realizat venituri reprezentând minimum 30% din valoarea tranșei inițiale primite.

Dorim să furnizăm clienților produse vegane proaspete, cu un conținut ridicat de vitamine și minerale.
Această viziune răspunde tendinței remarcate în ultimul timp, de orientare a unui segment de populație către consumul parțial de produse vegane care să corespundă unui stil de viață sănătos.
Un stil de viață sănătos depinde de mai mulți factori – modul în care te hrănești, dacă faci sport sau nu, dacă te odihnești și ce emoții și sentimente experimentezi.
Cu alte cuvinte un stil de viață sănătos este suma alegerilor pe care le facem în fiecare zi care au un impact pe termen lung sau scurt asupra noastră.
Din pachetele multiple de activități necesare pentru un stil de viață sănătos noi vom alege alimentația în general, produse vegane, în special.

Strategie

Vom dezvolta o linie de producere și distribuție de produse vegane: unturi vegane, salate de vlăstari și salate de germeni.
Este o afacere potențial scalabilă, în funcție de cererea de pe piață dorim să o dezvoltăm atât pe verticală, prin creșterea în volum a fluxurilor realizate cât și pe orizontală, prin includerea și altor sortimente neavute în vedere inițial.
Planificăm să ajungem să depășim pragul minim de rentabilitate și obținerea de profit începând cu cel târziu anul 3 de funcționare;

Obiective:

Înscrie-te la Newsletter!

Primește oferte pe email

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Înscrie-te la Newsletter!

Primește oferte pe email