Bun venit la

Hrana Vieții

Transport gratuit

Pentru toate comenzile de peste 100 lei

Află mai multe despre
Produsele noastre
Beneficii generale – De ce să folosești produsele noastre?
01
conțin o mulțime de vitamine și minerale
Produsele noastre conțin numeroase vitamine și minerale necesare organismului, fiind totodată o sursă importantă de antioxidanți și proteine.
03
ajută la menținerea sănătății
Produsele noastre vă ajută să vă mențineți sănătatea pielii și a părului, prin efectele lor detoxifiante. Bogăția de nutrienți din plăntuțe și nuci vă ajută, în egală măsură, să vă mențineți tineri, energici și plini de viață.
02
sunt 100% naturale
Produsele noastre sunt 100% naturale, neprocesate, fără zahăr și fără adaosuri de niciun fel.
04
contribuie la tratamentul diverselor afecțiuni
Produsele noastre pot fi utilizate în tratamentul adjuvant al diverselor afecțiuni medicale, mai ușoare sau mai grave cum ar fi: inflamații, afecțiuni respiratorii, probleme ale tractului intestinal, diabet sau chiar cancer de colon sau de stomac.

Rețete sănătoase

Descoperiți colecția noastră de rețete sănătoase și delicioase

Vezi rețete
Un stil de viață sănătos cu hrană vie
Ultimele articole
De pe blogul nostru
De ce să consumi microplante: vlăstari sau lăstari?
În unele restaurante, am remarcat poate și noi acele mici plăntuțe multicolore, de diverse forme și mărimi, ce ne întregesc farfuriile și ne încântă vizual....
Vezi mai multe
Microplantele – ce reprezintă?
În ultima vreme, am început să auzim tot mai mult despre așa numitele microplante. Dar, ce reprezintă aceste microplante, de fapt? Microplantele, cunoscute și sub...
Vezi mai multe
Povestea HRANA VIEȚII
Ne-am obișnuit să credem că o alimentație sănătoasă, chiar vegană, este scumpă. Însă, poate nu e chiar așa. De curând, o inițiativă locală de creștere...
Vezi mai multe
Înscrie-te la Newsletter!

Primește oferte pe email

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Înscrie-te la Newsletter!

Primește oferte pe email