Welcome to

Hrana Vieții

Transport gratuit

Pentru toate comenzile de peste 100 lei

Discover more about
Our products
Beneficii generale – De ce să folosești produsele noastre?
01
conțin o mulțime de vitamine și minerale
Produsele noastre conțin numeroase vitamine și minerale necesare organismului, fiind totodată o sursă importantă de antioxidanți și proteine.
03
ajută la menținerea sănătății
Produsele noastre vă ajută să vă mențineți sănătatea pielii și a părului, prin efectele lor detoxifiante. Bogăția de nutrienți din plăntuțe și nuci vă ajută, în egală măsură, să vă mențineți tineri, energici și plini de viață.
02
sunt 100% naturale
Produsele noastre sunt 100% naturale, neprocesate, fără zahăr și fără adaosuri de niciun fel.
04
contribuie la tratamentul diverselor afecțiuni
Produsele noastre pot fi utilizate în tratamentul adjuvant al diverselor afecțiuni medicale, mai ușoare sau mai grave cum ar fi: inflamații, afecțiuni respiratorii, probleme ale tractului intestinal, diabet sau chiar cancer de colon sau de stomac.

Healthy recipes

Descoperiți colecția noastră de rețete sănătoase și delicioase

See recipes
Un stil de viață sănătos cu hrană vie
Latest articles
From our blog
Why consume microplants: microgreens or sprouts?
În unele restaurante, am remarcat poate și noi acele mici plăntuțe multicolore, de diverse forme și mărimi, ce ne întregesc farfuriile și ne încântă vizual....
See more
Microgreens - what are they?
În ultima vreme, am început să auzim tot mai mult despre așa numitele microplante. Dar, ce reprezintă aceste microplante, de fapt? Microplantele, cunoscute și sub...
See more
The Story of HRANA VIEȚII
Ne-am obișnuit să credem că o alimentație sănătoasă, chiar vegană, este scumpă. Însă, poate nu e chiar așa. De curând, o inițiativă locală de creștere...
See more
Subscribe to the newsletter!

Receive offers by email

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Subscribe to the newsletter!

Receive offers by email